About Us

PAGANETIC

Un centru media oferit de:

THE NEW PAGAN DAWN

 

Paganetic este unul și singurul cel mai important operator media din România, cu experiență în industria media păgână și ocultă.

Ne-am deschis la inițiativa THE NEW PAGAN DAWN din dorința de a oferi lumii acces la informație într-un mod rapid și facil, fiind un hub multimedia informativ în ceea ce privește comunitatea păgână din România și din lume, Păgânismul, Artele Ezoterice, Religia și Cultura.

THE NEW PAGAN DAWN este prima și cea mai mare organizație culturală din România care își propune să ridice nivelul spiritual al oamenilor prin popularizarea informațiilor despre cultele păgâne/neo-păgâne și științele ezoterice și reprezintă comunitatea păgână din România.

Are sediul în municipiul București și este prezent în peste 22 de județe ale României, precum și la nivel internațional.

Membru în Parlamentul României și parte a Federației PAGAN AWARENESS NETWORK.

Pe lângă promovarea informațiilor despre cultele păgâne/neo-păgâne și științele ezoterice, asociația desfășoară activități religioase, campanii de ecologizare și apărarea moștenirii dacice, diverse activități educaționale (colocvii, conferințe, centre educaționale), susține dreptul de cult al adepții săi, sesiuni de yoga, tantra etc.

Conducerea este asigurată de dl. Cislaru Adrian-Emil, director media al Centrului Media Paganetic.

Sergent Tache Gheorghe, Nr. 4B, THE NEW PAGAN DAWN

București

[email protected]

Paganetic (sediu central)

(+40) 761398 407